søndag 16. september 2007

Kameraet har kommet:)

Fredag kom pakken med kameraet, julekveld!!!!! Måtte kjenne på det og teste, så herlig. Nå skal det tas masse bilder. Det er jo kjempe raskt, slipper og vente en evighet for å ta nytt bilde. Vi hadde et gammelt speilrefleks kamera, med sigma objektiv til. Var veldig usikre på om disse gikk på det nye, og gjett om vi ble glad, for det gikk. JIPPIIIII! Nå har vi zoomobjektivet til 300mm. Nå blir den store utfordringen å ha med seg kameraet til alle anledninger.

Har gjort et nytt kort i dag. En venninne av min svigerinne har hatt bursdag,og da måtte det lages kort.

Takk for at du kikker. God kveld:)

Forsiden av kortet.

Innsiden av kortet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Einy!
Gratulerer med nytt kamera. Det er digg med et skikkelig kamera, ikke sant. Jeg elsker i allefall kameraet vårt, og det blir som du sier - masse bilder. Bare et lite spørsmål. Var det gamle kameraet deres analogt? Vi fikk nemlig tips om at objektivene på analoge og digitale speilrefleks kameraer ikke er like, og at bildene derfor ikke blir så bra som de kunne dersom man bruker en analog linse på et digitalt kamera. Tror det kanskje hadde noe med lysforholdene å gjøre. De snakket visst ikke helt samme språk. Husker ikke så godt hva han i fotobutikken sa, men i allfefall verdt å undersøke om det er slik for deres kamera også.

Det kortet var foresten veldig fint. Maler du med distress? Da har du i såfall fått skikkelig teken på det. Nydelige nyanser i skjørtet på jenta.

Håper vi ses til skogstur på søndag. Ha ei fin helg så lenge.

;)

Berit T sa...

Fantastisk e flotte korter du lager. Har tatt en titt hos deg, du er bare dyktig!

Anonym sa...

Nydelige kort, Einy! Moro å kikke innom igjen. Snakkes. Unni